>

Sabre Awards 2017’ye Türk jüri üyesi

KeremAyirtman_final

Tüm dünyada iletişim sektörünün en önemli ödüllerinden 2017 Sabre Awards’un EMEA bölgesi jüri üyeleri arasına Türkiye’den Kerem Ayırtman davet edildi.  Ön elemeler için 10 Nisan’da Londra’ya giden olan Ayırtman, 20 senedir birçok global ve ulusal markaya iletişim danışmanlığı yapıyor

Holmes Report Dergisi tarafından düzenlenen; her sene bütünlük ve etkinlikte en üst seviyeye ulaşan iletişim kampanyalarını ödüllendiren EMEA Sabre Awards’ın 2017 jüri üyeleri belli oldu. Global iletişim dünyasının önemli isimlerinden oluşan jüriye, Türkiye’nin yeni nesil iletişim danışmanlığının öncü ajanslarından Communication Partner’ ajans başkanı Kerem Ayırtman da davet edildi.

Platin, Diamond, Gold olmak üzere pek çok kategoride ödüllerin verileceği, dünyanın en büyük PR ödül programı olan EMEA Sabre Awards’da kazananlar 23 Mayıs 2017, Salı gecesi Londra’da yapılacak özel bir gece ile duyurulacak.

Kerem Ayırtman kimdir?

Kerem Ayırtman, İstanbul, Viyana ve Berlin Üniversiteleri’nde tamamladığı öğrenim hayatından sonra, Avusturya ve Almanya’da araştırma görevlisi ve BBDO gruba bağlı şirketlerde proje yönetmeni olarak çalıştı. Türkiye’ye geri döndükten sonra  Nestle Türkiye’de iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak kurum ve ürün markalarının entegrasyon sürecini yönetti. Daha sonra 23 ülkede NESCAFE markasından sorumlu oldu ve gelişen pazarlar için marka stratejileri geliştirdi. Kurucu ortağı olduğu ve bu yıl 10’uncu yılını kutlayan  Communication Partner ile Türkiye’deki iletişim çalışmalarına geri dönen Ayırtman; dayanıklı tüketim ürünleri, perakende, finans ve enerji sektörlerine danışmanlık yaptı. Entegre iletişim, pazarlama stratejileri, markalaşma ve iş geliştirme konularında deneyimleri bulunan Ayırtman, halen Communication Partner’ın ajans başkanlığı görevini yürütüyor.